Cum l-a pierdut Dinamo pe Răduț? Negoiță: ”N-avem bani!”

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat în mai multe rânduri că principala lui țintă pentru campania de achiziții din această iarnă este mijlocașul Pandurilor, Mihai Răduț.

Dinamoviștii dau afară jucători pe bandă rulantă și speră să-și acopere posturile deficitare cu transferuri importante din Liga 1, dar și din afară.

Cel mai dorit jucător în Șoseaua Ștefan cel Mare este Mihai Răduț, mijlocașul celor de la Pandurii Târgu-Jiu. ”Mă interesează Răduț. Am vrut să-l iau și în Belgia, dar nu ne-am înțeles cu Steaua, el era la ei atunci. Este un jucător care face diferența”,  a spus tehncianul lui Dinamo, Mircea Rednic.

Mihai Răduț
Mihai Răduț

Oficialii ”câinilor” și cei de la Pandurii s-au așezat la masa tratativelor, dar lucrurile nu au ieșit deloc bine pentru bucureșteni. Concret, patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a spus clar și răspicat faptul că nu are bani să-i asigure mijlocașului de 25 de ani nici măcar salariul pe care el îl are în prezent la Târgu-Jiu, aproximativ 8.000 de euro lunar.

”Din păcate, fotbalul românesc nu reprezintă o competiție corectă. Cum pot să-i dau eu același salariu lui Răduț, în condițiile în care Pandurii primește câteva milioane de euro pe an de la o societate de stat, întâmplător și cu mari pierderi? Cum un club sănătos din România se poate lupta cu un astfel de club fantomă, susținut? Cum pot eu să-i dau lui Răduț salariul pe care-l are la Pandurii, când noi avem anumite posibilități, când noi nu primim nimic gratis? Nici măcar ce primesc multe cluburi din provincie, de la primării sau consilii județene. Cei de la Pandurii se laudă cu salariul lui Răduț, că-i dau un salariu mare, dar nu cumva este de la stat?", a spus Negoiţă, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net