Culisele transferului lui Nicuşor Stanciu de la Vaslui la Steaua: «Porumboiu i-a zis că-l distruge!»

Ultima actualizare:

"Anamaria nu are nici o treabă, aşa îi place să se bage mereu peste tot. Ea mai mult stă la televizor decît munceşte, îi place mult la televizor. S-a dus acolo, i-a zis că o să-l ajute ea, a vorbit cu mama băiatului şi a promis diferite lucruri iar oamenii, presaţi şi de domnul Porumboiu şi, din partea cealaltă, de către Anamaria, au zis ca e mai bine să se descurce singur. După care şi-au dat seama că au făcut o mare greşeală pentru că el a pierdut bani în urma acestui contract.

A pierdut bonusul pe care îl avea pentru că a jucat 75% din meciuri la Vaslui, e vorba de vreo 60.000 de euro. În plus, a semnat un contract mult mai mic decît avea la Vaslui. Am văzut că se laudă Anamaria că l-a asistat la contract. Mie mi-ar fi ruşine să semnez un contract cu o clauză de 20 de milioane de euro", a declarat Florin Manea pentru ziare.com.

"A fost presat, ameninţat, e vorba de cariera lui pînă la urmă. Avea contract cinci ani cu Vasluiul, iar dacă patronul echipei îi spunea că, dacă nu se duce acolo, îl distruge sau mai ştiu eu ce, un copil de 19 ani se sperie. Eu eram plecat pentru că, dacă eram în ţară, îl luam direct de la palat, de acolo", a mai spus Florin Manea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net