Culio, supărat după egalul cu Astra: ”Am jucat penibil”

Ultima actualizare:

    Culio este omul de gol al clujenilor
Culio este omul de gol al clujenilor

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputatăpe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu. 

Golurile au fost marcate de Vinicius ’54 pentru gazde şi Polczak ‘81 pentru oaspeţi. În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Culio, a criticat sistemul competiţional cu play-off. El a precizat însă şi că el şi colegii săi au jucat penibil în faţa echipei lui Gheorghe Mulţescu.

”Dacă vrea să facă play-off, să facă. Muncim opt luni şi avem multe puncte în faţa Stelei şi a Craiovei şi după aceea, se reduc la jumătate. Nu ştiu cine a făcut asta, acest sistem. Munceşti opt luni, pierzi un meci şi ajungi în situaţia asta. Nu s-a pierdut campionatul. Eu sunt supărat pe cine a propus acest sistem. Sunt supărat pe mine. Eu primul am jucat penibil, echipa a jucat penibil. Când am venit eu aici prima oară, era un campionat foarte frumos. Noi suntem vinovaţi. Se poate câştiga campionatul. Eu vreau să câştige Craiova contra Stelei”, a spus Culio la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net