«Cu ghetele astea dau gol Ungariei!»

Ultima actualizare:

"Primul meci în care voi juca cu ele va fi împotriva Ungariei", e mesajul lui Mutu, cel pe care Piţurcă se bazează să tragă echipa după el vinerea viitoare. Mutu şi-a revenit după accidentare, evoluează din nou pentru Ajaccio şi acum aşteaptă partidele "tricolorilor", după Ungaria urmând, tot în deplasare, jocul cu Olanda.

Faptul că e în formă, i-a determinat pe cei de la France Presse să analizeze jocul său, concluzia fiind că Ajaccio prosperă doar atunci când el e pe teren. "Chiar dacă statistica arată că el a rămas la nivelul mediu, 7 goluri în 19 meciuri, internaţionalul român este unul dintre atuurile lui Ajaccio.

În perioada în care a lipsit din cauza accidentării la gambă, Ajaccio a obţinut un singur punct în trei meciuri. În tot acest timp s-a văzut o lipsă de inspiraţie, de imaginaţie şi de soluţii în atac", se arată în articolul respectiv.

Laudele au continuat: "Fosta vedetă din Serie A a devenit dirijorul echipei, având un rol esenţial în randamentul bun al echipei, care a avut o serie de invincibilitate ce le permite corsicanilor să se îndepărteze de zona roşie. Atacantul a făcut să se vorbească despre inteligenţa sa în joc, despre calităţile sale şi rămâne un pericol constant pentru apărările adversarilor".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net