Cu gândul la FCSB, CFR Cluj a zdrobit-o pe Poli Iași

Ultima actualizare:

    Omrani a marcat al doilea său gol în acest campionatFOTO: Sportpictures.eu
Omrani a marcat al doilea său gol în acest campionatFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj nu a lăsat nici o șansă ultimei clasate, Politehnica Iași, în meciul programat duminică seară. Chipciu, Omrani și Deac (cu o dublă) au stabilit scorul final, 4-0, dar toată lumea se gândește doar la partida de vineri, cu rivalii de la FCSB.

Cu antrenorul Edi Iordănescu în tribună, suspendat, echipa a zburdat pe teren în fața unei formații care parcă a uitat fotbalul în câteva luni. Victoria putea fi chiar și mai concludentă dacă ardelenii nu s-ar fi jucat cu ocaziile. Însă cea mai bună veste este că Omrani a reușit să marcheze, el urmând să fie titular și contra FCSB, din cauza îmbălnăvirii cu coronavirus a tuturor celorlalți posibili titulari din atac: Costache, Rondon și Debeljuh. E, probabil, prima dată când a o echipă se îmbolnăvește un singur compartiment al unei echipe.

Managerul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco, a recunoscut după meci că toate gândurile se îndreaptă spre meciul de vineri, care ar putea decide formația care va intra de pe primul loc în play-off, mai ales că în istoria Ligii 1, cine a câștigat sezonul regulat a obținut și titlul. ” Este al cincilea meci în care nu primim gol, un lucru important zic eu, şi asta trebuie să nea dea încredere pentru următoarele partide. Trebuie să fim echilibraţi, această partidă a trecut, pentru noi urmează cel mai important mecide până acum din acest an şi trebuie să rămânem la fel de conectaţi la importanţa campionatului. De luni trebuie să ne gândim la FCSB, jucăm vineri, deci avem o zi mai puţin decât FCSB de odihnă. Prea mult timp să ne gândim la meciul cu Iaşi nu avem. Urmează un meci cu mare miză, această partidă de vineri este cea mai importantă. Istoria nu joacă sau statistica la meciul cu FCSB. Ar fi greşit să ne gândim doar la asta şi să dormim liniştiţi. FCSB este o echipă în formă, echipa cu care ne batem umăr la umăr, dar nu ar trebui să uităm şi Craiova şi pentru noi acum este important să recuperăm jucătorii şi să aibă antrenoul cât mai mulți jucători valizi de unde să aleagă cei mai buni”, a declarat Bilaşco după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net