Cu cine au votat selecţionerul şi căpitanul "tricolorilor" la Gala FIFA The Best

gala the best

gala the best
Premianţii galei The Best

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun jucător din lume, dar Daum i-a ales pe Kroos, Neuer şi Ozil, în timp ce Dragoş Grigore a optat pentru Messi, Ronaldo şi Ramos.

Selecţionerul Christoph Daum i-a preferat pe Toni Kroos, Manuel Neuer şi Mesut Ozil, iar căpitanul echipei naţionale Dragoş Grigore i-a votat în ordine pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos la titlul de jucătorul anului

Ronaldo a primit 34,54 la sută din voturile căpitanilor şi selecţionerilor din lume, iar Messi a fost al doilea cu 26,4 la sută.

Locul trei i-a revenit francezului Antoine Griezmann, cu 7,53 la sută, scrie Sport.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit premiul The Best din partea FIFA, acordat celui mai bun jucător din lume, el câştigând pentru evoluţiile de anul trecut şi Balonul de Aur, decernat de publicaţia France Football.

Portughezul a câştigat anul trecut Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Real Madrid şi Campionatul European cu naţionala Portugaliei.

La alte categorii s-au mai impus:

Cea mai bună jucătoare - Carli Loyd

Cel mai frumos gol - Mohd Faiz Subri

Cel mai bun antrenor: Claudio Ranieri

Cel mai bun antrenor feminin: Silvia Neid

Premiul Fair Play: Atletico Nacional, echipă care a cedat trofeul Cupei Libertadores celor de la Chapecoense.

La ceremonie au participat nume grele ale fotbalului mondial: Maradona, brazilianul Ronaldo, Batistuta, Van Basten, Puyol, Desially şi mulţi alţii.
 

loading...
Loading...

Citește și