CSU Craiova s-a făcut de râs în Albania. A fost învinsă de Laci în Conference League

bancu_csu_craiova.jpg

Bancu a fost căpitan în înfrângerea din Albania
Bancu a fost căpitan în înfrângerea din Albania
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

CSU Craiova s-a făcut din nou de râs în cupele europene. Oltenii au fost învinși de FK Laci, care s-a impus cu scorul de 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zarubica, în minutul 36, după un contraatac al echipei albaneze. Partida a contat pentru prima manşă a turului doi preliminar al Conference League, iar returul va avea loc peste o săptămână.
Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu, s-a declarat dezamăgit de atitudinea echipei în Albania: ”Este o dezamăgire, pentru că atitudinea şi modul de abordare într-un joc de cupe europene care-ţi permite să te afirmi... Nu poţi trata într-un asemenea mod, pentru că te taxează. Trebuie să ne uităm la noi. O atitudine de superficialitate, de superioritate, de lipsă de angajament te duce unde vedem, asta este! Ce să spun, victoria este absolut meritată, o echipă care joacă simplu, care nu încearcă să facă ceea ce nu ştie sau nu poate. S-ar putea ca Laci să devină mai vulnerabilă în momentul în care este condusă, în schimb am văzut un joc la sacrificiu al lor, dar la limita sportivităţii. Nu numai eu sunt dezamăgit, toată lumea este. Nu putem să ne ascundem după degete, asta este realitatea, am văzut-o cu toţii", a declarat Popescu conform digisport.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul