Csaba Laszlo a plătit cu capul seria de meciuri fără victorie la Sepsi

csaba-laszlo-sport-pictures-bmb_6599m.jpg

Cu Csaba Laszlo pe bancă, Sepsi n-a mai câștigat din 21 septembrie
Cu Csaba Laszlo pe bancă, Sepsi n-a mai câștigat din 21 septembrie
Foto: Sport Pictures

Sepsi Sf. Gheorghe este cea de-a 6-a formația din Liga 1 care schimbă antrenorul în această toamnă. În locul lui Csaba Laszlo (55 de ani) a fost investit ca principal Leo Grozavu (52 de ani), care a antrenat ultima oară pe Petrolul în 2018.

Faptul că Sepsi a înregistrat doar două victorii în 16 etape, precum și clasarea pe locul 11 în prima ligă i-a fost fatală celui care avea în CV prezențe pe banca tehnică a Ungariei, ca secund, Ugandei și Lituaniei, a lui Ferencvaros sau Dundee United. Analizând situația, conducerea grupării a profitat că meciurile României cu Suedia și Spania au impus o pauză de aproape două săptămâni în Liga 1, hotărând să facă o schimbare la nivelul conducerii tehnice. Astfel, în locul lui Csaba Laszlo a fost numit Leo Grozavu, un antrenor care a mai activat la Armătura Zalău, ”U” Cluj, Baia Mare, FC Botoșani, Luceafărul Oradea, Gaz Metan, Poli Timișoara și Petrolul. Alegerea nu este întâmplătoare, acesta lucrând cu Cornel Șfaițer, actualul manager al echipei din Covasna, la FC Botoșani, echipă cu care au ajuns în preliminariile Ligii Europa. 
Sepsi a devenit astfel a șasea formație din Liga 1 care își schimbă conducerea tehnică după FCSB (Bogdan Andone), Dinamo (Eugen Neagoe), Astra (Dan Alexa), Craiova (Corneliu Papură) și Hermannstad (Costel Enache). Grozavu ar urma să debuteze pe banca tehnică a noii sale echipe luni, 25 noiembrie, la meciul din deplasare cu Viitorul Ovidiu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1