CS U Craiova îl vrea pe Ianis Hagi de la Viitorul

Ianis Hagi Craiova Viitorul.jpg

Un reprezentant al lui Fulham a fost impresionat de mijlocaşul Viitorului în partida din tur, de la Craiova. Oltenii vor să-l păstreze însă în ţară
FOTO: Sportpictures.eu

Gheorghe Hagi încearcă să-l ambaleze din nou frumos pe Ianis Hagi pentru export, dar până să concretizeze ceva are mai multe oferte din România.

După FCSB, Craiova îl vrea pe fiul “Regelui”, proaspăt calificat la Europeanul de tineret din 2019 şi într-o formă excelentă în Liga 1. "Mi-aş dori foarte mult ca Ianis să ajungă la noi. Fac lobby la club pentru Ianis. Acum, e mai greu de adus Ianis. Mă refer la preţ. Nu se ştie nicidodată! Dacă Gică n-a venit la noi, poate vine Ianis. Avem relaţii foarte bune cu toate cluburile. E exclus ca noi să vindem la alte cluburi, de exemplu. Jucătorii au caracter foarte bun, iar la contracte nu există asa o mare diferenţă faţă de FCSB", a declarat Silvian Cristescu, unul dintre conducătorii oltenilor, la Pro X.

De la Viitorul la Craiova a mai venit în vară Alexandru Cicâldău, semn că există o afinitate reciprocă între cele două echipe.

Loading...

Citește și

  • negoita

    Victoria cu Voluntari a dezlegat limbile celor din Ştefan cel Mare, iar cea mai importantă informaţie a fost desvăluită de legendarul Cornel Dinu.

  • Alb-roşii au crezut că au rezolvat criza odată cu instalarea lui Mircea Rednic, dar egalul cu Călăraşi şi dezastrul cu echipa din Liga a 3-a au arătat opusul. La club a fost iureş în ultimele zile, cu contracte reziliate şi jucători noi scoşi din joben şi cu valori îndoielnice. Meciul de la Voluntari era însă testul suprem, o înfrângere cu ilfovenii urmând să aducă bezna. El a fost însă trecut abia în prelungiri.