CS Mioveni a promovat în Liga 1 după ce s-a impus la Mediaș, cu Hermannstadt

Ultima actualizare:

    CS Mioveni a reușit a treia promovare în prima ligă după acelea din 2007 și 2011Foto: sportpictures.eu
CS Mioveni a reușit a treia promovare în prima ligă după acelea din 2007 și 2011Foto: sportpictures.eu

Clasată pe locul 3 în divizia secundă, după Craiova și Rapid, formaţia CS Mioveni a câştigat, astăzi (miercuri, 2 iunie), returul „barajului” cu FC Hermannstadt de menţinere/promovare. Argeșenii s-au impus cu 2-1 după ce în tur a fost 0-0.

Formația antrenată de Alexandru Pelici a revenit de la 0-1. Golurile au fost marcate de Yazalde (min. 21), respectiv Massaro (min. 71) și Panait (min. 90+3). Sibienii au evoluat în inferioritate numerică după ce Răzvan Dâlbea (minutul 6) și portarul Cristiano (min. 84) au fost eliminați. La meci au asistat aproximativ o mie de spectatori.

După acest succes, antrenorul Alexandru Pelici a declarat: „Am realizat un lucru care nu a fost uşor. Am venit de unde am venit şi nu ne dădea nimeni o şansă, nici să intrăm în play-off. Îi felicit pe băieţi din tot sufletul! Nu e un moment uşor. E destul de dificil, pentru că am obţinut această promovare împotriva unei echipe care până nu demult era sufletul meu. Gândurile mele se îndreaptă şi către suporterii din Sibiu, cărora le mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi şi să ne bucurăm, pentru că e o seară frumoasă”.  Cealaltă partidă din barajul de menținere/promovare pentru Liga 1, FC Voluntari – Dunărea Călăraşi, este programată mâine (joi, 3 iunie), la 20.30. În tur, scorul a fost 2-1 pentru ilfoveni.Au evoluat formațiile:FC Hermannastadt: Cristiano – Belu-Iordache, Viera (Pop, 84), Scarlatache, Opruţ – Dâlbea, Alhassan (Bagaric, 78), Buzan (Addae, 10/ Aralica, 85), Petrescu, Mayoral, Yazalde. Antrenor: Eugen BezaCS Mioveni: Popescu – Oancea, Garutti, Gherghe, Şerbănică – Işfan (Massaro, 33), Vereş (Chindriş, 61), Şerban (Toma, 61), Coşereanu (Rădescu, 75) – Rusu, Blănaru (Panait, 75). Antrenor: Alexandru PeliciArbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Marius Marica. Rezervă: Marcel Bîrsan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net