Cristiano Ronaldo și dieta lui secretă. Ce mănâncă să fie mereu în formă

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo a șocat din nou cu fizicul săuFOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo a șocat din nou cu fizicul săuFOTO: Instagram

Pentru a avea un trup parcă sculptat, portughezul Cristiano Ronaldo are nevoie nu doar de mult lucru la sală, ci și de o dietă corespunzătoare. Aceasta a fost publicată în presa britanică.

Cristiano Ronaldo nu e doar unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume, dar e și unul dintre sportivii care sunt un model din punct de vedere al pregătirii fizice și al felului în care au lucrată musculatura. Cei de la ”The Sun” au dezvăluit care este dieta portughezului, dar și care e programul lui de somn. Astfel, studiindu-i programul, ziariștii britanici au confirmat că portughezul este unul dintre sportivii cei mai disciplinați din lume. Astfel, el are zile în care poate lua masa de 6 ori pe zi, cu două mese de prânz și două cine, iar peștele reprezintă o parte importantă a dietei. Favoritele lui sunt tonul, peștele spadă și codul. De asemenea, carnea de pui este considerată de Ronaldo ”magică”, pentru că este slabă, dar are un conținutul bogat în proteine. La micul dejun, Ronaldo mănâncă brânză cu șuncă și iaurt degresat. Dacă nu are timp să mănânce ceva până la masa de prânz, starul lui Juventus preferă să bea suc de avocado de-a lungul întregii zile. La prânz, el ia două mese. Practic, sunt două feluri de mâncare. Primul este compus din friptură de pui și salată și al doilea din ton cu salată, ouă și măsline.

La cină, revine în farfurie peștele, dar și o friptură, totul asezonat cu salate. De asemenea, conform ziariștilor britanici, el mai preferă să mănânce o specialitate din Lisabona, ”Bacalao a la Brasa”, care constă dintr-un amestec  de cod mărunțit, ceapă, cartofi tăiați subțire și ouă mărunțite.

În afară de alimentație, pentru Ronaldo foarte important este somnul. Așa cum a recunoscut, el doarme în fiecare noapte câte opt ore, dar în plus mai are alte cinci reprize de somn pe timpul zilei! ”Un somn corespunzător este foarte important pentru a putea face față antrenamentelor. Mă duc la culcare deveme și mă trezesc devreme, în special în zilele cu meciuri. Somnul ajută la recuperarea musculară, care e foarte importantă”, a declarat în mai multe rânduri Ronaldo.

Micul dejun

Brânză și șuncă, iaurt slab

Masa de prânz numărul 1

Pui cu salată

Masa de prânz numărul 2

Ton, măsline, ouă și roșii

Gustări

Fructe proaspete, suc de avocado

Cina numărul 1

Pește spadă proaspăt și salată

Cina numărul 2

Friptură și calamari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net