Cristiano Ronaldo și-a cumpărat bolid de 11 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Bugatti La Voiture Noire, mașina de 11 milioane de euro
Bugatti La Voiture Noire, mașina de 11 milioane de euro

Cristiano Ronaldo face ce face și iese din nou în evidență.

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, ar fi cumpărat cea mai scumpă maşină din lume: Bugatti La Voiture Noire cu 11 milioane de euro, informează Daily Mail. Deşi constructorul francez nu a anunţat numele cumpărătorului, acesta ar fi jucătorul portughez, care a fost imaginea firmei în trecut și care s-a arătat atașat de această marcă în ultimii ani.

Bugatti La Voiture Noire a fost lansată cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a constructorului, ca un omagiu adus modelului Type 57SCs Atlantic, din anii '30. Maşina, care costă 11 milioane de euro, a fost prezentată în premieră la Salonul de la Geneva. Până la această achiziție, cel mai scump autoturism din garajul fotbalistului lui Juventus era un Bugatti Veyron Super Sport, în valoare de 2,5 milioane de euro. Noul bolid al lui Ronaldo are 1.479 de cai putere și poate atinge o viteză maximă de… 418 km/h. Nu că ar avea cum să verifice acest lucru fotbalistul, dar sună bine pentru orgoliul lui personal.

Ronaldo este un mare colecţionar de maşini, el mai având în garaj un Mercedes C Class Sport Coupe, un Rolls-Royce Phantom, un Ujn Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C şi un Bentley Continental GTC Speed.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net