Cristiano Ronaldo, primit ca un şef de stat la sosirea în Italia!

Ultima actualizare:

    Ronaldo şi-a ţinut în braţe unul dintre copii la sosirea pe aeroportul din Torino
Ronaldo şi-a ţinut în braţe unul dintre copii la sosirea pe aeroportul din Torino

Cristiano Ronaldo a început de azi antrenamentele cu noii săi coechipieri de la Juve. Fanii „Bătrânei Doamne” au rămas însă dezamăgiţi de măsurile de securitate din jurul lui CR7 , comparabile cu cele aplicate unor politicieni de rang înalt.

A fost agitaţie mare duminică seară la aeroportul din Torino. Câteva sute de susţinători ai lui Juve, mulţi dintre ei copii, ar fi vrut să stea cât mai aproape de Cristiano Ronaldo, în ziua în care fotbalistul de 33 de ani şi-a început aventura în tricoul alb-negru.

Ajuns pe tărâm italian cu un avion privat, lusitanul a fost însă extrem de scump la vedere, dispărând rapid într-o coloană de şapte SUV-uri cu ferestre negre care l-au aşteptat la ieşirea din aeroport. Pentru a evita isteria fanilor şi eventualele incidente, şefii campioanei Italiei au solicitat izolarea completă a lui Ronaldo.

„A fost primit ca un şef de stat!”, a remarcat la unison presa din Cizmă. Paparazii au reuşit cu greutate să prindă câteva cadre cu sosirea lui Cristiano, care a venit la Torino însoţit de o întreagă suită, în frunte cu copiii şi cu partenera sa de viaţă, Georgina.

Aşadar, primul contact între jucătorul cumpărat cu 112 milioane de euro de la Real Madrid şi suporterii „Bătrânei Doamne” a fost amânat. Ieri după-amiază, Cristiano Ronaldo s-a pus pentru prima dată la dispoziţia antrenorului Massimiliano Allegri în cantonamentul de la Continassa.

Bineînţeles, sosirea lui Cristiano Ronaldo în campionatul Italiei e speculată la maxim din punct de vedere financiar. Inclusiv conducătorii lui Juve au decis să scumpească abonamentele cu 30 la sută, stârnind astfel furia propriilor suporteri. „Fotbalul trebuie să fie un sport pentru oameni. De aceea nu vom merge la Verona”, au ameninţat o parte a ultraşilor, referindu-se la meciul din prima etapă pe care Juventus îl va juca la 19 august, în deplasare cu Chievo. Şi celelalte cluburi din Serie A încearcă să profite de Ronaldo. Astfel, pentru partida din etapa a treia, cei de la Parma au urcat preţurile la bilete undeva în jurul a 200 de euro, în condiţiile în care un tichet la oricare alt meci costă doar 25 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net