Cristiano Ronaldo, depășit de Lionel Messi și Neymar la salariul anual

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo a rămas cu un salariu anual mai mic decât acela al lui Lionel MessiFoto: EPA
Cristiano Ronaldo a rămas cu un salariu anual mai mic decât acela al lui Lionel MessiFoto: EPA

Plecat de la Real Madrid la Juventus Torino, după CM de fotbal din Rusia, Cristiano Ronaldo se situează pe podium după salariul pe care îl încasează. Anual, portughezul va încasa 30 de milioane de euro net.

Cu toate că un motiv al plecării sale de la campioana Europei l-ar fi reprezentat tocmai salariul, unul socotit prea mic comparativ cu cel al rivalului Lionel Messi, situația nu s-ar fi schimbat foarte mult nici acum. Paradoxal, potrivit publicațiilor din Spania, argentinianul de la FC Barcelona rămâne cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu un salariu anual de 40 de milioane de euro. Iar înaintea lui Ronaldo se mai află brazilianul Neymar (Paris Saint-Germain), cu 36 de milioane de euro!

În Top 10 se mai află următorii fotbaliști: brazilianul Oscar (Shanghai SIPG) - 24 de miloane de euro, chilianul Alexis Sanchez (Manchester United) - 23 de milioane, francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid) - 23 de milioane, germanul Mesut Ozil (Arsenal Londra) - 23 de milioane, argentinianul Ezequiel Lavezzi (Hebei Fortune) - 22 de miloane, brazilianul Hulk (Shanghai SIPG) - 20 de milioane şi francezul Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) - 18 milioane.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net