Cristian Chivu se face impresar

Ultima actualizare:

Fraţii Becali sunt cei mai cunoscuţi agenţi români de fotbalişti, dar Ioan e tentat să se retragă în maximum trei ani, atât cât ar putea dura contractul lui Chivu la gruparea italiană.

„Acordul lui Cristi cu cei de la Inter e pentru acest an, plus sezonul următor. În funcţie de cât de mult va juca atunci, există o clauză prin care contractul se va prelungi automat pentru încă un an", a spus Giovani la Dolce Sport.

Apoi, a dezvăluit planuriile de viitor ale fostului căpitan al echipei naţionale: „Chivu va juca cel puţin doi ani la Inter şi după ce-şi va încheia înţelegerea, posibil ca mai departe să îmbrace tricoul echipei Becali Sport pentru că eu mă retrag".

Astfel, fotbalistul de 32 de ani poate deveni impresar alături de Victor Becali, fratele mai mic al lui Giovani. După Gică Popescu, Chivu ar fi al doilea nume important care ar putea lucra cu Becali. În plus, relaţia dintre fundaşul lui Inter şi Victor e excelentă. Agentul de jucători alături de soţia sa, Emanuela, sunt naşii de cununie ai lui Cristi şi Adelina, şi de botez pentru cele două fete ale cuplului, Natalia şi Anastasia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net