Cristian Borcea: «Nu mă interesează fotbalul»

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul oficial dinamovist Cristian Borcea a anunţat, într-un comunicat, că nu este interesat de fotbal şi de o eventuală revenire la FC Dinamo.

«Nu mă interesează fotbalul! Constat, de câteva zile, că numele meu este asociat în faţa suporterilor dinamovişti cu revenirea la conducerea clubului. Am plecat de câţiva ani din Ştefan cel Mare şi precizez prin intermediul acestui comunicat de presă că nu mă interesează fotbalul, nu mă interesează revenirea la Dinamo. Nici pe mine, nici pe fiul meu, Patrick, pe nimeni din familia Borcea! Terminaţi cu minciunile! Mă gândesc doar la sănătatea mea, destul de încercată în ultimii ani. Închei aici cu speranţa că toţi dinamoviştii au înţeles mesajul meu: mă gândesc doar la sănătatea mea şi a familiei mele!», se arată în comunicat.

Instanţa Judecătoriei sectorul 4 a admis miercuri cererea de liberare condiţionată a lui Cristian Borcea, care execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul transferurilor de jucători. Decizia nu este definitivă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net