Cristi Tănase, «tumefiat» la vizita medicală!

Ultima actualizare:

    Cristi Tănase
Cristi Tănase

Cristi Tănase venit ieri la vizita medicală a Stelei cu ochii umflaţi de somn şi cu o întârziere de două ore faţă de colegi.

Steaua a efectuat, ieri, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Cei mai nerăbdători fotbalişti au fost Iliev, Tatu, Geraldo şi Nikolici, care au ajuns la INMS încă de la ora 7.30, însă majoritatea elevilor lui Ilie Stan au ajuns acolo în jurul orei 8.00.

Cu o singură excepţie. Cristi Tănase a ajuns vizita medicală după două ore, cu ochii umflaţi de somn, de unde rezultă că „Dodel" n-a dormit prea multe ore în noaptea care a succedat primul antrenament al anului.

„Abia m-am trezit, nu mi-a sunat alarma!", a încercat să se scuze fotbalistul de 25 de ani. Nu ştim precis dacă Tănase a început să fie din nou prieten cu Bacchus, dar ca sportiv de performanţă el ar fi trebuit să ştie că nu e recomandabil să bei alcool înainte să ţi se ia sânge pentru analize.

Novak Martinovici consideră că roş-albaştrii au cel mai bun lot din România. „Nu ne sperie cantonamentul montan. A trecut perioada când alergai până mureai, acum ai antrenori profesionişti, care ştiu ce să facă", a spus Martinovici.

„Am avut doar un kilogram în plus, dar asta este normal când eşti în vacanţă", a mai spus sârbul.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net