Cristi Chivu şi Adelina l-au «încoronat» pe Messi la gala The Best. Rochia româncei a fost de Oscar

Ultima actualizare:

    Soţii Chivu au avut o apariţie elegantă la evenimentul de la Milano
Soţii Chivu au avut o apariţie elegantă la evenimentul de la Milano

Fostul fotbalist şi soţia sa au avut o apariţie elegantă la decernarea premiilor FIFA, la care marele învingător a fost starul Barcelonei.

Pentru prima oară în carieră, Leo Messi a fost declarat câştigătorul „The Best FIFA Football Awards”. Ceremonia desfăşurată la Scala din Milano a fost una spectaculoasă, iar printre invitaţii de gală s-au numărat şi soţii Chivu.

Messi, împreună cu soţia şi cu doi dintre cei trei băieţi ai săi
Messi, împreună cu soţia şi cu doi dintre cei trei băieţi ai săi

Conform forului mondial, cel mai valoros fotbalist din lume în 2019 este argentinianul Messi, care la 32 de ani şi-a trecut în palmares primul trofeu ,,The Best”.

Desprins în 2016 din ,,Balonul de Aur”, această preţioasă distincţie individuală fusese cucerită de două ori de Cristiano Ronaldo (2016 şi 2017) şi o dată de Luka Modric (2018). Astfel, se poate spune că Messi şi-a recuperat supremaţia mondială, el mai având la activ cinci ,,Baloane de Aur”, ultimul în 2015. Cu 46 la sută dintre voturile selecţionerilor, căpitanilor de echipe naţionale şi jurnaliştilor din întreaga lume, sud-americanul i-a depăşit pe fundaşul olandez Virgil van Dijk (38%) şi pe Cristiano Ronaldo (36%).

Gala organizată de FIFA la celebrul teatru Scala din Milano a avut toate ingredientele unui show de excepţie. Astfel, invitaţii au defilat prin faţa fotografilor pe un covor verde, majoritatea venind însoţiţi de partenerele de viaţă. Pentru noi, o surpriză plăcută a fost apariţia fostului căpitan al naţionalei, Cristi Chivu, care a avut-o alături pe frumoasa sa soţie, Adelina. Ca ţinută, aceasta din urmă a optat pentru o rochie vaporoasă şi elegantă de culoare albă. Aceasta e una dintre rarele apariţii publice ale soţilor Chivu, aceştia locuind în continuare la Milano, acolo unde Cristi e antrenor la echipa Under 17 a celor de la Inter.

Din partea României şi-au exprimat votul în sndajul ,,The Best” selecţionerul Cosmin Contra şi portarul Ciprian Tătăruşanu, în ciuda faptului că actualul căpitan al naţionalei noastre este Vlad Chiricheş. Dacă ,,Guriţă” l-a văzut învingător pe Messi, ,,Tătă” a mers pe mâna egipteanului Salah de la Liverpool, cu argentianul doar pe locul al doilea.

Marele absent al ceremoniei de luni seară a fost portughezul Cristiano Ronaldo, care ştia probabil că nu va câştiga trofeul care a ajuns în mâna marelui său rival. Totuşi, pentru a nu ieşi din lumina reflectoarelor, atacantul lui Juventus a postat pe o reţea de socializare un mesaj enigmatic, însoţit de o fotografie în care stă întins pe o canapea, citind o carte. „Răbdarea şi persistenţa fac diferenţa între un profesionist şi un amator. Câteodată nu poţi face totul, dar fă tot ce poţi pentru ca visurile să devină realitate. Şi reţineţi că după noapte vin întotdeauna zorile”, a ţinut să precizeze Ronaldo.

Gala de la Milano a fost un prilej minunat pentru Cristi Chivu de a se revedea cu o parte a colegilor de echipă de la Inter cu care a cucerit Liga Campionilor în 2010. Inclusiv antrenorul de atunci al milanezilor, Jose Mourinho, a fost la eveniment, fotografiindu-se alături de foştii săi elevi. Printre alţii, românul s-a reîntâlnit cu argentinianul Zanetti, italianul Materazzi şi camerunezul Eto'o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net