Cristi Chivu s-a întors pe teren

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu mai îmbracă tricoul Interului doar în meciuri demonstrative
Cristi Chivu mai îmbracă tricoul Interului doar în meciuri demonstrative

Fostul fundaş al lui Inter Milano, Cristi Chivu (33 de ani), a participat zilele trecute la un turneu desfăşurat în China, la Shanghai, dedicat fostelor glorii ale “nerazzurrilor”, Realului şi Barcelonei.

Ex-căpitanul echipei naţionale s-a retras de aproape un an şi jumătate din cauza accidentărilor, suferite atât la cap cât şi la piciorul stâng, dar nu a fost uitat de cei de la Inter, acolo unde a evoluat şapte ani. Acţiunea intitulată “Inter Forever în China” a strâns pe teren nume celebre ca Toldo, Zanetti sau Djorkaeff, aceştia fiind faţă în faţă cu starurile Figo, Cannavaro ori Seedorf. Printre ei s-a aflat şi românul Cristi Chivu, el participând la cea mai frumoasă fază a meciului cu Real Madrid, când italienii au înscris golul de onoare, prin Ballotta.

De altfel, “galacticii” s-au impus cu 5-1 şi au câştigat turneul, dar Chivu şi compania nu s-au făcut de râs fiindcă înaintea acestui joc trecuseră de Barcelona la penalty-uri. Fostul apărător nu e tentat să revină în fotbal, chiar dacă se discuta doar despre funcţii administrative, dar acţiunile lui Inter le acceptă întotdeauna, el activând şi-n vară într-un demonstrativ pus la cale de italieni. “Inter este o echipă foarte iubită în Asia şi în mod special în China. Pentru noi e minunat că ne-am întors pe teren cu o asemenea ocazie. Suntem buni prieteni şi-n afara gazonului, chiar dacă reprezentăm generaţii diferite de interişti”, a spus Chivu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net