Cristi Chivu merge din nou normal. Imagini în premieră după operaţia suferită - FOTO EXCLUSIV

Cristi Chivu calcă din nou normal, la patru luni după operaţia suferită la unul dintre degetele piciorului drept

Cristi Chivu calcă din nou normal, la patru luni după operaţia suferită la unul dintre degetele piciorului drept
Citeste tot despre: 

Fostul fotbalist a renunţat de curând la orteza de la piciorul drept.

După o perioadă dificilă, a ieşit soarele şi în viaţa lui Cristi Chivu. Fostul fotbalist, greu încercat anul trecut din cauza problemelor de sănătate – în special la piciorul drept - a scăpat, cel puţin pentru o perioadă, de griji.
Cristi Chivu a renunţat în acest an la cariera de jucător profesionist. N-a făcut-o pentru că se săturase de fotbal, însă desele accidentări şi cele patru operaţii suferite la piciorul drept îl împiedicau să mai joace la nivel înalt.

Fostul fotbalist a purtat o orteză pentru a-i proteja zona afectată

Fostul fotbalist a purtat o orteză pentru a-i proteja zona afectată

Mai mult decât atât, problema pe care a avut-o la degetul al doilea al piciorului drept a fost atât de gravă, încât reşiţeanul risca să nu mai poată merge ca un om normal. Pentru a evita această situaţie, Chivu a fost supus unei operaţii în premieră mondială, la o clinică din Miami, Statele Unite.

A stat mai bine de o lună în America şi, o dată la trei luni, este obligat să „zboare” peste Ocean pentru controale amănunţite.

O perioadă, Cristi a purtat o orteză la piciorul drept şi a mers destul de greoi, având dureri mari în momentul în care călca. Veştile bune au venit însă de curând, când fostul căpitan al naţionalei a primit acceptul medicilor de a renunţa la orteză.
Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imaginile îmbucurătoare: Chivu poate călca fără probleme, nu mai merge chinuit şi, potrivit apropiaţilor, i-au dispărut şi durerile insuportabile pe care le avea.

Loading...

Citește și