Cristi Borcea şi iubita lui, Alina Vidican, îşi extind hotelul de la Timişoara

Citeste tot despre: 

Primăria Timişoara a emis recent autorizaţia de construcţie pentru extinderea hotelului Boavista, pe care Cristi Borcea şi Alina Vidican îl deţin la Timişoara. Potrivit autorizaţiei, hotelul "creşte" cu încă un etaj.

Hotelul Boavista, pe care îl deţin la Timişoara Cristian Borcea şi iubita sa Alina Vidican, va intra în lucru. Primăria Timişoara a emis recent autorizaţia de construcţie pentru o extindere a hotelului. Potrivit documentului postat pe site-ul primăriei, hotelul va avea patru etaje, faţă de trei cât are în prezent.

"La ultimul etaj se va construi o sală de conferinţe şi o sală de nunţi de 300 de persoane. La etajul doi, hotelul se extinde pe orizontală, construindu-se pe terasa existentă o sală de fitness", a explicat Flavia Vidican, managerul Hotelului Boavista.

Pe Aceeaşi Temă:

Viitoarea nevastă a lui Borcea: "Vreau mulţi copii. Sunt o fată simplă căreia îi este frică de celebritate"

GALERIE FOTO Alina Vidican, viitoarea soţie a lui Cristi Borcea

EXCLUSIV! Cristi Borcea: «10.000 de euro le voi da lunar copiilor»

Au cerut falimentul lui Poli

De-a lungul timpului Boavista a găzduit mai multe echipe de fotbal, dar şi jucători de la Poli Timişoara. Printr-un proces de insolvenţă deschis anul trecut la Tribunalul Timiş, patronii hotelului cereau falimentul clubului F.C. Politehnica Timişoara, în contul unei datorii neonorate. Potrivit dosarului, „Poli" Timişoara a datorat hotelului peste 151.000 de lei, banii reprezentând datoriile pentru cazare acumulate în perioada 2006-2009.

Hotel Boavista a eliberat pe numele clubului patru facturi, care însumează sute de zile de cazare, banii pentru spălarea cearşafurilor şi contravaloarea a câteva mese luate la restaurantul hotelului şi consumaţia de la minibar


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1