Cristescu şi Zamfir, noii proprietari ai Rapidului!

Ultima actualizare:

"Este un moment istoric. După o luptă seculară s-a semnat contractul de vânzare-cumpărare a clubului Rapid. Mă bucur că s-a concretizat acest vis al rapidiştilor. Sper să ducem Rapidul acolo unde vor toţi suporterii. Este un contract de vânzare-cumpărare atipic, pentru că practic noi ne-am asumat nişte datorii, iar vâzătorul, George Copos, n-a încasat nimic. Ba chiar rămâne şi el cu nişte datorii. În acelaşi timp, noi practic n-am cumpărat nimic, nici stadion, nici bază sportivă, ci doar un brand. De aceea spun că este un contract atipic. Suma tranzacţiei a rămas aceeaşi. Însă important este că finalul este unul fericit", a spus Cristescu.

"Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru că se desprte de un club pe care l-a ţinut 20 de ani, dar ştie că lasă clubul pe mâini bune. Eu şi domnul Zamfir suntem doi rapidişti. Chiar îmi pare rău că asociatul meu nu este aici, dânsul e mai retras şi de aceea nu a venit să discute cu dumneavoastră. Pentru domnul Copos rămân valabile cele patru invitaţii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru şi rămâne prietenul Rapidului. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai putut să întreţină Rapidul, nu este de condamnat. El este de apreciat pentru cei 20 de ani în care a investit suflet şi bani în această echipă, a precizat Cristescu.

"În aceste negocieri am avut sprijinul galeriei şi al întregii suflări rapidiste. Datorită lor am rezistat în această lună, pentru că, recunosc, de 2-3 ori am fost pe punctul de a renunţa"

"Primul nostru obiectiv este câştigarea barajului. Un meci istoric aş spune eu pentru Rapid. Mâine (n.r. - marţi), eu şi asociatul meu ne vom întâlni cu fotbaliştii să semnăm contractele. Am vorbit în mare parte cu toţi. Pancu este pe viaţă la Rapid. El va semna un contract pe un an, dar va face parte şi din staful clubului. Pentru Săpunaru şi Daniel Niculae sunt discuţii, eu personal le iau în calcul, dar mâine vom stabili exact lotul pentru baraj. Singura promisiune pe care le-o fac suporterilor este că vom face toate eforturile să trecem de acest meci de sâmbătă şi să rămânem în Liga I. Grigore Sichitiu va fi preşedentele clubului, iar antrenor Marian Rada", a spus Cristescu.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net