Cristea şi-a scris pe ghete numele fetiţei

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea
Adrian Cristea

Fotbalistul Adrian Cristea a sperat că va avea mai mult noroc în meciul jucat sâmbătă, împotriva echipei Concordia Chiajna, scor 0-0, după ce şi-a reînnoit echipamentul cu o pereche de ghete speciale.

„Prinţul" spera să marcheze un gol cu noile încălţări de la Nike, de culoare portocalie, înscripţionate pe exterior cu numărul 10, steagul Românie şi - cel mai important - numele fetiţei sale Rania.

simeon stalpnicul png

După modelul mai multor colegi de breaslă, Cristea a vrut să o aibă mereu aprope pe fetiţa sa, care locuieşte la Bucureşti, împreună cu mama ei, Denisa Nechifor.

Chiar dacă relaţia dintre cei doi s-a încheiat înainte ca micuţa să vină pe lume, „Prinţul" încearcă să-şi îndeplinească rolul de tată pe cât de mult posibil. Şi cum drumul de la Cluj la Bucureşti nu este unul foarte lung, Adrian îşi vizitează fetiţa aproape în fiecare weekend, bucurându-se de toate clipele petrecute în preajma aceasteia.

I-a dat un trening cu «U» Cluj

Chiar dacă îi calcă pe urme mamei sale, păşind deja pe podiumurile de modă, Rania, este pe cât posibil solidară şi cu sportul rege.

simeon stalpnicul png

Micuţa în vârstă de trei ani şi jumătate a primit în dar de la tatăl său un trening special creat pe măsura ei, inscripţionat cu iniţialele clubului „U" Cluj.

Rania a fost foarte entuziasmată de cadoul primit de la Adi, renunţând la obişnuitele rochiţe pentru o zi relaxantă în parc, împreună cu mama ei.

Mutu «bate» recordul la inscripţionări

„Briliantul" face furori de fiecare dată când joacă pentru echipa naţională el având o pereche de ghete speciale. Jucătorul lui Cesena poartă o pereche de încălţări albe, de la Nike, cu un logo fluorescent.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net