Craioveanu, şef în fotbalul spaniol. A fost cooptat în conducerea lui Getafe

Ultima actualizare:

    Gică Craioveanu a încercat s-o ducă şi pe CS U Craiova la un alt nivel, dar în Oltenia altele sunt mizeleFoto Click!
Gică Craioveanu a încercat s-o ducă şi pe CS U Craiova la un alt nivel, dar în Oltenia altele sunt mizeleFoto Click!

Fotbalul românesc a dat mulţi jucători şi antrenori în Europa, dar rar spre deloc conducători. A avut o palidă încercare Răzvan Zamfir, la Bari, în Italia, dar soldată cu o demisie prematură, iar acum e rândul unui fost internaţional de a influenţa la vârf lucrurile în Spania.

Gică Craioveanu a devenit consilierul personal al preşedintelui de la Getafe, Angel Torres şi are ca obiectiv promovarea înapoi în Primera, alături de Paul Anton, proaspăt transferat de la Dinamo. ”Sunt un fel de consilier al președintelui de la Getafe. Am vorbit cu președintele, avem o relație foarte bună, mai ales după episodul cu Ciprian (n.r. Marica). Mi-a zis că i-ar plăcea să mă întorc la Getafe. Cred că ar fi un lucru pozitiv pentru mine. E nevoie de un nou început la Getafe, după ce au retrogradat. M-au întrebat și pe mine de Paul Anton, dar nu eu am fost cel decisiv. Mie îmi place băiatul, e un jucător foarte bun. Cred că poate ajuta echipa în a promova. Decisiv în realizarea transferului a fost Lucian Marinescu, impresarul”, a declarat fostul internaţional român.

Craioveanu a evoluat la Getafe, timp de 4 sezoane, pe finalul carierei și a reușit să marcheze de 16 ori în 120 de partide. Fostul internațional a mai jucat în cariera sa la echipe precum Universitatea Craiova, Real Sociedad și Villarreal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net