Craiova şi FCSB se luptă pentru Rotariu

dorin rotariu.jpg

Câştigătoarea Cupei şi vicecampioana încearcă să-l repatrieze din Belgia pe fostul dinamovist şi au pornit o licitaţie
Foto: Click!

Liga 1, dar şi preliminariile cupelor europene, bat la uşă, iar echipele din top sunt departe de a-şi fi definitivat loturile pentru aceste două fronturi. Craiova şi FCSB sunt cele mai în urmă pentru că au vândut mult şi târziu, iar plombele sunt nesatisfăcătoare. E logic să apară şi conflicte, iar Dorin Rotariu e în mijlocul unuia.

Oltenii şi bucureştenii au pus în acelaşi timp ochii pe fostul mijlocaş al lui Dinamo, care pare să nu mai aibă loc în Belgia. Este exclus ca FC Brugge, campioana în exerciţiu, să-l păstreze în lot, deşi are contract până în 2020, dar nici echipele care să-l vrea împrumut, cum a fost Mouscron, nu prea s-au înghesuit. Astfel, jucătorul în vârstă de 22 de ani ia în calcul o revenire în România, de unde a plecat în iarna lui 2017 pentru 2,2 milioane de euro. Şi are două dileme: FCSB sau Craiova? Roş-albaştrii vor ataca titlul şi par clubul mai atractiv, mai ales că e din Capitală, dar parcă în Bănie i-ar sta mai bine. Nu neapărat în culorile alb-albastre, ci în angrenajul lui Devis Mangia, cel care vrea să-i înlocuiască pe Gustavo, Screciu şi Băluţă cu jucători de acelaşi profil. Astfel, lângă Mitriţă a venit până acum Cicâldău, de la Viitorul, iar Rotariu ar încheia trioul din spatele vârfului. Cât despre bani, FCSB oferă un salariu mai bun, în jur de 12.000 de euro pe lună necondiţionaţi de obiective, dar la Craiova îl poate depăşi în cazul în care face performanţă. Va fi interesant ce va alege Rotariu, dar revenirea lui în Liga 1 ar fi un plus şi pentru campionatul nostru.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fiat speră să vândă mai multe maşini, după ce Juventus l-a transferat pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Însă angajaţii companiei italiene sunt nemulţumiţi de cheltuielile făcute pentru achiziţionarea starului portughez şi vor să intre, luni, în grevă, informează news.ro

  • Naturalizările jucătorilor străini au devenit o adevărată modă în întreaga lume, iar România nu poate sta departe de accest trend.