Craiova, la o victorie de calificarea în turul 3 al Ligii Europa

Ultima actualizare:

    Ivan Martic FOTO: Sportpictures.eu
Ivan Martic FOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova este la 90 de minute de turul trei preliminar al Ligii Europa, iar pentru asta fotbaliștii lui Corneliu Papură trebuie să treacă joi, de la ora 19.15 (în direct la Look Sport și Digi Sport) de maghiarii de la Honved, cu care au remizat, 0-0, în manșa tur, din Ungaria.

Unul dintre cei mai importanță ”juveți”, fundașul Ivan Martic, este gata de luptă și-i cheamă și pe fani alături de el. ”Craiova e un oraș frumos, cu suporteri care iubesc mult echipa. Pentru mine asta înseamnă mult. Suporterii mă fac să merg mai departe, avem o echipă foarte bună. Este greu pentru toate echipele care vin să joace la Craiova. Fotbalul este totul pentru mine, înseamnă viața”, a declarat Ivan Martic.

În ceea ce privește meciul de azi, antrenorul Corneliu Papură e decis să continue seria victoriilor de acasă. ”Rezultatul din tur mi se pare un scor nedrept, raportându-ne la ocaziile pe care le-am avut. Ne-a lipsit inspiraţia în faţa porţii, pentru că am avut două ocazii uriaşe în repriza a doua şi puteam să înscriem lejer. Dacă ne menţinem acelaşi ritm şi punem presiune pe adversar, cu siguranţă vom înscrie, acasă”, a declarat Papură după meciul tur.

image
image
image
image
image
image
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net