Craiova, cea mai susţinută echipă din România. Cu CFR e primul meci cu casa închisă

_bog5678.jpg

Oltenii au luat cu asalt noul Oblemenco pentru meciul care îi poate apropia de lider
Foto Click!

CS U Craiova va deveni sâmbătă cea mai susţinută echipă din Liga 1 după ce s-a anunţat sold-out la bilete pentru partida cu CFR Cluj.

Toate cele 30.000 de tichete au fost vândute în timp record, Băluţă şi compania urmând să aibă parte de o atmosferă cum rar am văzut în ultimul timp pe stadioanele din România. Şi nu vorbim din burtă, ci totul e susţinut de cifre. Până în această seară, Arena Naţională era cel mai atractiv stadion din ţară, FCSB atrăgând în toate meciurile ei de acasă un total de 82.000 de spectatori. CS U era pe locul 2, cu 66.000 de fani care au urmărit-o la meciurile ei de pe teren propriu, dar va ajunge la aproape 100.000 după emulaţia care s-a creat înainte de jocul cu CFR. E clar că şi noul stadion e „de vină”, la primele două partide pe Oblemenco, cu Juventus şi Viitorul, venind câte 18.000 de spectatori. Pentru a vă face o idee despre importanţa acestei afluenţe luaţi în calcul că la Mediaş, unde Craiova a făcut doar 0-0, s-a jucat cu 400 de oameni în tribună. Înaintea partidei, oltenii au mai primit o evste bună. Italianul Devis Mangia şi-a prelungit contractul cu Craiova pe încă trei sezoane, mai exact până în vara anului 2021. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu toate sporturile sunt la fel de bine plătite, dar câteva permit adunarea unor sume în timpul carierei care să-ţi securizeze bătrâneţea. Pentru cei care au excelat însă, lucrurile au devenit şi mai simple, iar legendele nu mor niciodată de foame, ba dimpotrivă.

  • gareth bale

    Trupa lui Zinedine Zidane şi-a întrerupt cursa de urmărire a Barcelonei în La Liga pentru că mai are un trofeu de câştigat. Nu e mare lucru, dar trebuie pentru că nu-şi poate păta obrazul în faţa fanilor pierzând în faţa unor adversari de nivelul celor avuţi la Campionatul Mondial al Cluburilor. Şi totuşi, a fost aproape.