Craiova, ca și eliminată. FCSB încă mai speră

Ultima actualizare:

    Roman a ratat cateva ocazii in meciul cu AEK AtenaFOTO: Sportpictures.eu
Roman a ratat cateva ocazii in meciul cu AEK AtenaFOTO: Sportpictures.eu

Pe o căldură infernală, dar într-o atmosferă foarte frumosă, întreținută de corul celor 3.000 de copilași prezenți în tribună, Universitatea Craiova nu a dat nici o secundă impresia că ar putea învinge pe AEK Atena, care s-a impus cu 2-0. FCSB, în schimb, a terminat la egalitate, acasă, cu Mlada Boleslav, scor 0-0, și speră în continuare.

La Craiova, grecii au părut să știe exact ce, cum și când să facă, iar acest lucru s-a văzut la finalul partidei pe tabela de marcaj. Ei s-au impus cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Mantalos, în minutul 61, și Livaja, în minutul 85.

Echilibrat în cea mai mare parte a lui, jocul a fost controlat de greci, care au părut că au forțat doar atunci când au dorit. În aceste condiții, ocaziile românilor au fost mai rare decât degetele de la o singură mână, iar rezultatul absolut firesc.

AEK Atena a plecat învingătoare din Bănie și pornește cu prima șansă la calificarea în play-off-ul Ligii Europa. Returul va avea loc joia viitoare, în Grecia, și va fi disputat în condiții similare cu cel de la Craiova, adică doar cu câțiva copilași în tribune. Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei confruntării dintre Sparta Praga și Trabzonspor.

La Giurgiu, FCSB nu a reușit să marcheze în fața cehilor de la Mlada Boleslav, cu care au încheiat la egalitate, 0-0. Bucureștenii au fost dominați în prima repriză, dar și-au revenit spre final, atunci când au ratat două mari ocazii, prin Coman și Panțîru. Returul va avea loc peste o săptămână, iar învingătoarea va juca în play-off contra portughezilor de la Guimaraes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net