Craiova are șansa revanșei la trei zile de la eșecul cu CFR Cluj

craiova_cfr_cluj.jpg

Universitatea Craiova va folosi toți titularii în meciul cu CFR Cluj
Universitatea Craiova va folosi toți titularii în meciul cu CFR Cluj
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre lucrurile foarte frumoase ale sportului este că indiferent de cât de dură este o înfrângere, ai șanse mari să încerci să-ți iei revanșa. Pentru Universitatea Craiova aceasta a venit mai repede decât și-ar fi imaginat cineva la începutul sezonului: la trei zile după eșec.

Supranumită competiția KO, Cupa României diseară, de la ora 21.30, un adevărat meci de categorie grea: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Tradus în faptele de arme din sezonul trecut, vom avea față în față  deținătoarea trofeului cu campioana. Pentru ca lucrurile să fie și mai pasionante, soarta a făcut ca această confruntare să fie programată la doar trei zile după duelul din campionat! Luni seară s-a impus CFR cu scorul de 1-0, iar acum toți fanii oltenilor așteaptă revanșa. Iar antrenorul Laurențiu Reghecampf este hotărât să le facă pe plac și să se califice în optimi: ”Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că principalul obiectiv este să câştigăm campionatul, să câştigăm orice trofeu care este pus pe masă. Îmi doresc ca în Cupa României echipa să facă un meci bun, suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi în primul rând, pentru club. Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, nu este nivelul şi ceea ce ar trebui să arate jucătorii noştri la fiecare partidă. Nu este nicio revanşă, este un simplu meci de Cupa României, un meci foarte important, pe care trebuie să-l tratăm cu foarte mare seriozitate”, a spus el la conferința de presă de ieri. Reghe a afirmat că nu va menaja pe nimeni dintre titulari, chiar dacă adversarii, prin vocea lui Dan Petrescu, au anunțat că vor odihni mai mulți oameni de bază: ”Dan Petrescu are luxul de a avea nu două echipe, ci trei echipe. Să fiţi siguri că va avea o echipă competitivă pe teren, sunt sigur că şi ei îşi doresc foarte mult să meargă mai departe. Indiferent cu ce echipă vor juca, CFR e echipa campioană, foarte bine pregătită în momentul de faţă, cu foarte mulţi jucători de valoare. Nu induceţi lumea în eroare! Nu o să fie echipa a doua a CFR-ului. Sunt jucători care nu au fost în lot la meciul cu noi din anumite motive, dar sunt jucători care au sute de meciuri în campionatul din România şi în campionate din străinătate. Nu este echipa a doua, este lotul echipei CFR, care este format din peste 30 de jucători, majoritatea jucători internaţionali şi cu valoare foarte mare, plătiţi cu foarte mulţi bani. Noi vom alinia mâine jucătorii cei mai în formă pentru partida din Cupa României”, a mai spus fostul stelist.  

De partea cealaltă, Dan Petrescu, care este cunoscut ca fiind cel mai superstițios antrenor din Liga 1, deja scos la înaintare ghinionul: el a amintit că nu a cucerit niciodată Cupa României, singurul trofeu intern care-i lipsește din palmares. ”Nu am câștigat niciodată Cupa în România, doar în China, și îmi doresc acest trofeu. Am avut ghinion mereu la tragerea la sorși, am căzut și cu Botolani de două ori, am pierdut o finală când eram la Urziceni”, a spus el. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5