COVID-19 a ajuns și în handbal! Două jucătoare şi antrenorul secund de la SCM Rm. Vâlcea au test pozitiv

liscevic-kristina-1c3a7754-marian-burlacu.jpg

Kristina Liscevic e unul dintre cei doi coordonatori de joc ai formației din Rm. Vâlcea
Kristina Liscevic e unul dintre cei doi coordonatori de joc ai formației din Rm. Vâlcea
Foto: Marian Burlacu

Noul coronavirus a lovit și sportul cu mingea mică din țara noastră. Câștigătoare a Cupei și Supercupei României în urmă cu nici două săptămâni, echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, astăzi (joi, 17 septembrie), că are în lot trei cazuri de COVID-19. Este vorba despre jucătoarele Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi de antrenorul secund Goran Kurtes.

Gruparea din Zăvoi a precizat pe site-ul oficial că sportivele în cauză „au repetat testul, la o unitate de recoltări diferită, acreditată. În cursul zilei de mâine vom primi rezultatele acestora. Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive și staff-ul au rezultate NEGATIVE. Astfel antrenamentul din această seară s-a desfășurat în condiții normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare”.
Pe de altă parte, SCM Rm. Vâlcea a menționat că, indiferent de rezultatul celui de al doilea test, cele două jucătoare nu vor evolua în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Odense Handbold, din Liga Campionilor. În prima rundă, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, în deplasare, de Brest, cu 28-21.
Kristina Liscevic (Serbia / 30 de ani) este coordonator de joc, iar Mireya Gonzalez Alvarez (Spania / 29 de ani) evoluează ca inter dreapta. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1