Costel Pantilimon a semnat pe trei ani cu Nottingham Forest

Ultima actualizare:

    Costel Pantilimon  a răspuns mereu  prezent convocărilor de la echipa naţională,  fără să facă nazuri  pentru că e rezerva  lui Tătăruşanu
Costel Pantilimon a răspuns mereu prezent convocărilor de la echipa naţională, fără să facă nazuri pentru că e rezerva lui Tătăruşanu

Portarul Costel Pantilimon a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din liga a doua engeză Nottingham Forest, la care a fost împrumutat sezonul trecut, de la Watford.

Transferul definitiv la Nottingham s-a făcut la dorinţa expresă a antrenorului Aitor Karanka. "L-am dorit să revină deoarece el a fost important pentru noi şi pentru că noi am fost importanţi pentru el. Uneori oamenii uită că el nu a jucat foarte mult în ultimii ani. În acelaşi timp, el a fost bun pentru noi, iar clubul, staful şi toţi ceilalţi au fost buni cu el. Cred că este relaţia pe care trebuie să o creăm cu fiecare jucător", a declarat Karanka.

Pantilimon a sosit pe City Ground la 31 ianuarie, iar de atunci a apărat în 13 meciuri jucate de "pădurari" (14 goluri primite în total), dintre care patru au fost fără gol primit.

Costel Pantilimon a fost jucătorul lui Watford, cu care mai avea contract până în vara anului 2019. El a fost împrumutat în prima parte a sezonului trecut la Deportivo La Coruna, apoi la Nottingham Forest.

Înainte să ajungă la Watford, în inauarie 2016, Pantilimon, 31 de ani, a mai evoluat la FC Politehnica Timisoara, Manchester City şi Sunderland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net