Cosmin Olăroiu: "Vreau să câştig Cupa Asiei"

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu va debuta pe banca naţionalei Arabiei Saudite la Cupa Asiei, la 10 ianuarie
Cosmin Olăroiu va debuta pe banca naţionalei Arabiei Saudite la Cupa Asiei, la 10 ianuarie

Delegaţia saudită în frunte cu antrenorul Cosmin Olăroiu s-a instalat deja în Australia, acolo unde va avea loc Cupa Asiei. Şefii vor oferi o primă generoasă jucătorilor dacă vor lua trofeul, dar şi lui „Oli”, cel care a refuzat să primească salariu pentru luna pe care o va petrece ca selecţioner.

Tehnicianul de 45 de ani e pe banca lui Al-Ahli, dar a acceptat şi provocarea de a prelua o echipă naţională. Va sta doar până în ianuarie, cât durează Cupa Asiei, şi vrea să învingă. „Noi am venit aici numai pentru a câştiga!”, a fost mesajul său în discuţiile cu fotbaliştii şi şeicii. Şi, pentru a-i arăta că are tot sprijinul lor, conducătorii nu s-au uitat la bani: preşedintele federaţiei le-a oferit un avion particular pentru a face deplasarea în „Ţara Cangurilor”, aeronava ce a decolat de la sectorul VIP fiind dotată cu canapele de piele sau LCD-uri cu diagonală uriaşă.

Odată ajunşi la destinaţie, saudiţii s-au cazat în condiţii de lux şi apoi au trecut la treabă. Olăroiu a dorit efectuarea acestui stagiu de pregătire pentru a-şi cunoaşte mai bine fotbaliştii şi chiar a programat două amicale. Cupa Asiei va începe la data de 9 ianuarie, iar trupa lui „Oli” va debuta o zi mai târziu în faţa Chinei, în grupa lor mai fiind Uzbekistan şi Coreea de Nord.

Şeicii ţin neapărat să câştige competiţia pentru că ar cuceri pentru a patra oară în istorie trofeul şi ar egala performanţa japonezilor. Pentru aceasta au promis că jucătorii vor încasa bonusuri uriaşe, iar Oli va fi remunerat la fel, mai ales că el şi-a sacrificat Sărbătorile de Iarnă pentru a prelua naţionala. Românul i-a impresionat când a refuzat salariul propus, el urmând să încaseze doar leafa de la Al-Ahli. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net