Cosmin Olăroiu, la 90 de minute de semifinalele Ligii

cosmin-olii.jpg

cosmin
Cosmin Olăroiu e unul dintre cei mai valoroşi antrenori din Asia
Foto AFP

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cosmin Olăroiu are în această seară una dintre cele mai importante partide de când antrenează la arabi. Tehnicianul de 46 de ani o poate duce pe formaţia Al-Ahli din Emirate în semifinalele celei mai importante competiţii inter-cluburi de pe Continentul Galben.

În sferturile Ligii Campionilor, jucătorii lui Oli au luat deja o opţiune importantă pentru calificare, câştigând în deplasare (1-0) manşa tur contra iranienilor de la Naft Teheran. Cosmin Olăroiu n-a mai fost niciodată într-o asemenea fază în Liga Campionilor Asiei, astfel că îşi doreşte enorm să se apropie de preţiosul trofeu.

Dacă se va califica astăzi în semifinale, Al-Ahli se va întâlni cel mai probabil cu saudiţii de la Al-Hilal. Fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf avea de apărat aseară un avantaj de 4-1 împotriva unei formaţii din Qatar, Lekhwiya.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • madalina lalu, dani olaroiu, dubai

    La doar 27 de ani, Dani, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Al Ahli din Arabia Saudită, are un palmares amoros de invidiat. Este băiat de bani gata şi nu face decât să risipească banii tatălui său pe vacanţe exotice cu iubitele prin luxosul Dubai.

  • Astăzi, Gigi Becali ar putea fi condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la peste 11 ani de închisoare cu executare în dosarul sechestrării de persoane. Simţind pericolul, finanţatorul Stelei a decis să aştepte decizia departe de ţară, la Dubai, acolo unde prietenii săi Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au investit o avere pentru a-i face toate poftele.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul