Cosmin Olăroiu l-ar putea antrena pe Gareth Bale

bale_poza_mare.jpg

Gareth Bale a dezamăgit la Real Madrid
Gareth Bale a dezamăgit la Real Madrid
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Atacantul galez Gareth Bale (30 de ani) ar putea ajunge la Jiangsu Suning FC, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu.

Atacantul nu mai intră în planurile antrenorului de la Real, Zinedine Zidane, pentru sezonul viitor şi ar fi ajuns la un acord cu echipa chineză pentru un contract pe trei sezoane.

El ar urma să aibă un salariu anual între 22 şi 25 de milioane de euro, iar în prezent la Real câştigă 14,5 milioane de euro. Contractul galezului cu spaniolii expiră la 30 iunie 2022. Jiangsu Suning, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu, este una dintre cele mai bogate din Asia. Compania care deţine clubul deţine şi 70 % din acţiuni la Inter Milano și tocmai de aceea acum câteva zile l-a adus de la italieni pe fundaşul brazilian Miranda.

Loading...

Citește și

  • Internaţionalul galez al echipei Tottenham, Gareth Bale, a fost ales, duminică, jucătorul anului în Anglia, de către Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti (PFA), devansând alţi şase nominalizaţi.

  • Forţele de ordine au aflat că Gareth Bale e o ţintă pentru un grup de traficanţi de stupefiante, după ce o verişoară a logodnicei sale le-a furat o geantă cu bunuri de peste un milion de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1