Cosmin este contra tuturor

Ultima actualizare:

    Dinamovistul Nemec  a fost singurul jucător  care a dat satisfacţie  în primul amical  disputat de echipa lui  în acest sezonFoto: sportpictures.eu
Dinamovistul Nemec a fost singurul jucător care a dat satisfacţie în primul amical disputat de echipa lui în acest sezonFoto: sportpictures.eu

Cosmin Contra e cel mai agitat tehnician al momentului în Liga I. Plin de nemulţumiri şi frustrări, „Guriţă” îşi atacă fără menajamente duşmanii, inclusiv pe oficialii din cadrul clubului.

Dinamo a început cu un eşec usturător perioada de pregătire estivală, alb-roşii înclinându-se fără drept de apel (1-4) în faţa echipei NK Osijek, locul 4 în Croaţia. Văzând că nu prea poate să facă treabă cu fotbaliştii pe care îi are la dispoziţie, antrenorul Contra s-a lansat într-un atac furibund asupra celor care l-au deranjat în ultimul timp. Primul pe listă a fost Jeremy Bokila, vârful care l-a „trădat” pe Cosmin, transferându-se la CFR Cluj pentru bani mai mulţi.

„Din punctul meu de vedere, Bokila nu mai există, nici ca om, nici ca fotbalist. Nici el, nici agentul lui. E josnic ce-a făcut Bokila. Eu l-am ajutat să câştige bani frumoşi, în România şi în China. Nici nu trebuie să ne mai salutăm”, a declarat antrenorul de 41 de ani, care a mai lucrat cu atacantul congolez la Petrolul şi Guangzhou R&F.

Rămas fără Bokila, Cosmin Contra se agaţă acum de „resturile” rămase în lot, ţinând cont de faptul că Dinamo e singura formaţie din Liga I care n-a efectuat încă nici un transfer în această perioadă de mercato. Marea vedetă a „câinilor” a rămas slovacul Adam Nemec, iar Contra l-a folosit pe acesta în războiul său personal cu conducerea clubului. „Dacă pleacă Nemec, atunci să plecăm toţi acasă”, a spus Cosmin Contra. E evident că mesajul a fost adresat finanţatorului Ionuţ Negoiţă şi celor care răspund de politica managerială a clubului, în frunte cu Adi Mutu. „Se vede că mai avem nevoie de transferuri. Trebuie să ne întărim serios în următoarele zile. Dacă nu, vom avea mari probleme”, a completat Contra.


    Contra e  nemulţumit  de toata lumea
Contra e nemulţumit de toata lumea

S-a luat la harţă şi cu arbitrul

Starea de nervozitate excesivă a lui Cosmin Contra s-a văzut şi în timpul partidei de miercuri cu cei de la Osijek. Astfel, în repriza secundă, neputinţa elevilor săi l-a determinat pe „Guriţă” să se certe violent cu arbitrul întâlnirii, pe care l-a acuzat de partizanat. Ca urmare, Contra a fost eliminat din spaţiul de joc pentru ultimele 20 de minute, atunci când Dinamo a primit trei goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net