Cosmin Contra va face meditaţii la chineză

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a preluat la începutul anului trupa chineză Guangzhou R&F, fiind prima sa experienţă în Asia. Lotul său e format majoritar din jucători autohtoni şi românul resimte problemele de comunicare.

“Guriţă” a început munca la Guangzhou, fiind în aceste zile în cantonament în Turcia. Aici a disputat deja primul amical, cu Dinamo, folosind ocazia şi pentru a se reîntâlni cu prietenii săi Dănciulescu şi Marius Niculae, şi a învins cu 3-1. Luni îşi va măsura forţele cu Petrolul, fosta sa echipă, dar până atunci lucrează aproape fără oprire cu elevii săi. “Sunt talentaţi, vor să înveţe, dar e mult de muncă cu ei. Ne pregătim intens săptămânile astea, mai ales că debutul oficial va fi în preliminariile Ligii Campionilor Asiei”, a spus Contra.

Şi, pentru a avea o legătură cât mai strânsă cu ei, antrenorul intenţionează să studieze limba chineză. “Am învăţat câteva cuvinte, dar nu e uşor fiindcă nu am apucat până acum să-mi iau un profesor, trecerea mea aici, de la Getafe, a fost rapidă”, a explicat „Guriţă”, care în China va avea la dispoziţie un meditator. Oricum, românul stăpâneşte limbi de circulaţie internaţională, iar spaniola o cunoaşte perfect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net