Cosmin Contra a semnat pe doi ani cu Dinamo

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra, la prezentarea oficialăFOTO: Instagram.com/dinamobucurestioficial
Cosmin Contra, la prezentarea oficialăFOTO: Instagram.com/dinamobucurestioficial

După trei ani, Cosmin Contra revine la Dinamo în funcția de antrenor principal. El l-a înlocuit ieri pe Gheorghe Mulțescu (68 de ani), cel care a salvat echipa de la retrogradare.

Ceea ce se vehicula de mai bine de o săptămână s-a consfințit ieri: Cosmin Contra (44 de ani) a devenit noul antrenor al ”câinilor”. El a semnat un contract pe doi ani și azi va începe antrenamentele cu noii săi elevi. Primul meci din noua postură e programat luni, în deplasare, cu Chindia Târgoviște. Conform gsp.ro, primul transfer perfectat de noul tehnician este readucerea puternicului vârf Nemec. Pentru Contra, noul mandat reprezintă o revenire la ultima formație de club pe care a antrenat-o înainte de a prelua naționala. A terminat atunci, în 2017, pe locul 3 – cea mai bună clasare din ultimii ani – și a jucat în Liga Europa contra lui Athletic Bilbao. Numai că ”Guriță” nu a făcut numai lucruri bune în acea perioadă, pentru că fanii nu pot uita că el este cel care l-a îndepărtat pe Nistor de la Dinamo, cedându-l la CFR Cluj la schimb cu Nascimento, sau i-a adus pe foștii săi elevi de la Petrolul Albin și Bokila, care s-au dovedit doar niște umbre ale fostelor staruri din Liga 1.

În ceea ce-l privește pe Gheorghe Mulțescu, acesta a făcut ceea ce a spus: pentru binele lui Dinamo, s-a dat la o parte atunci când i s-a cerut. A fost rugat să rămână în club, dar încă nu i s-a oferit nimic concret, așa că abia peste câteva zile vom putea afla dacă viitorul său va fi de angajat al lui Dinamo sau doar de fan al echipei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net