Cosmin Contra s-a plâns spaniolilor de minciunile lui Cortacero

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra e îngrijorat de situația de la DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin Contra e îngrijorat de situația de la DinamoFOTO: Sportpictures.eu

Cosmin Contra, fostul antrenor al formației Dinamo, le-a vorbit spaniolilor despre neseriozitatea șefului de la Dinamo, conaționalului lor, Pablo Cortacero.

”Guriță” a dat un interviu pentru Radio Marca, în care a prezentat exact minciuna clădită la Dinamo de iberici. ”Eram la Lisabona și m-a sunat Pablo Cortacero, un băiat din Granada care a cumpărat Dinamo, și mi-a prezentat un proiect promițător. A spus că face investiții pentru a crea un club mare, ca Real Madrid sau Barcelona, că va investi în club și în Centrul de copii și juniori. Era un proiect care mi-a dat speranțe”, și-a început Contra prezentarea situației. Apoi, a dat și detalii despre ce i s-a întâmplat la București: ”Totul părea că va fi frumos, dar realitatea e că timp de patru luni Cortacero nu a băgat niciun ban în club. Am trăit din banii din drepturile TV, care au fost folosiți pentru a plăti datoriile. Eu nu am primit niciun euro din luna august! Am trimis notificări și vedem ce putem face pentru a primi banii pentru perioada în care am lucrat acolo. Voiam să câștig campionatul, dar totul a fost distrus de lipsa plăților. Cortacero mereu găsea câte o scuză pentru care nu veneau banii din Spania”, a mai spus fostul internațional.

Tehnicianul spune că deocamdată au plecat doar trei jucători, dar exodul va continua. ”Am plecat eu, au plecat Borja Valle și Isma Lopez și mai sunt 3-4 jucători care ar putea pleca. Tot proiectul se va distruge și vom vedea ce se va întâmpla cu echipa. Părea un club serios, condus de o persoană din Spania care a promis un buget de 10 milioane de euro în primul sezon. Pe hârtie arăta bine”, a mai spus Cosmin Contra pentru Radio Marca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net