Cosmin Contra dă vești bune despre Chiricheș. Ce se întâmplă cu fundașul român

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Selecţionerul Cosmin Contra a urmărit în Antalya mai mulți jucători susceptibili de a fi prezenți la echipa națională. El va pleca în Italia, pentru a discuta cu jucătorii de acolo.

”Am primit o veste bună alaltăieri, cu primele 45 de minute ale lui Dragoş Grigore după foarte multe luni de inactivitate. L-am văzut destul de bine, l-am văzut şi la antrenamente. L-am văzut şi pe Popa în 3-4 meciuri la Ludogoreţ. Chiar dacă se vede că are un timp în care nu a jucat, l-am văzut destul de bine şi pe el. Vom merge şi în străinătate, în perioada următoare, că să vedem jucătorii la lucru. Am informaţii bune despre Vlad Chiricheş. Am vorbit cu el, face antrenamente, nu la capacitatea maximă, face anumite părţi ale antrenamentului, am înţeles că s-ar putea ca de săptămâna viitoare să fie în program cu echipa”, a declarat Contra la Digi Sport despre jucătorul accidentat la genunchi la un meci al naționalei. Operat, el s-a aflat mai multe luni în recuperare.

În Antalya, selecționerul a fost impresionat de Alibec. ”Denis este unul dintre jucătorii care m-au impresionat în Antalya. L-am şi felicitat după un meci, pentru că a avut o atitudine bună. Sper ca progresul lui din Antalya să fie văzut şi în campionat”, a mai spus Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net