Cosmin Contra dă vești bune despre Chiricheș. Ce se întâmplă cu fundașul român

chiriches.jpg

Vlad Chiricheş

Selecţionerul Cosmin Contra a urmărit în Antalya mai mulți jucători susceptibili de a fi prezenți la echipa națională. El va pleca în Italia, pentru a discuta cu jucătorii de acolo.

”Am primit o veste bună alaltăieri, cu primele 45 de minute ale lui Dragoş Grigore după foarte multe luni de inactivitate. L-am văzut destul de bine, l-am văzut şi la antrenamente. L-am văzut şi pe Popa în 3-4 meciuri la Ludogoreţ. Chiar dacă se vede că are un timp în care nu a jucat, l-am văzut destul de bine şi pe el. Vom merge şi în străinătate, în perioada următoare, că să vedem jucătorii la lucru. Am informaţii bune despre Vlad Chiricheş. Am vorbit cu el, face antrenamente, nu la capacitatea maximă, face anumite părţi ale antrenamentului, am înţeles că s-ar putea ca de săptămâna viitoare să fie în program cu echipa”, a declarat Contra la Digi Sport despre jucătorul accidentat la genunchi la un meci al naționalei. Operat, el s-a aflat mai multe luni în recuperare.

În Antalya, selecționerul a fost impresionat de Alibec. ”Denis este unul dintre jucătorii care m-au impresionat în Antalya. L-am şi felicitat după un meci, pentru că a avut o atitudine bună. Sper ca progresul lui din Antalya să fie văzut şi în campionat”, a mai spus Contra.

Loading...