Coşmar cu repetiţie pentru Ioan Andone? "Fălcosul" se întoarce pe bancă

Ultima actualizare:

    Ioan Andone
Ioan Andone

După aproape doi ani, „Fălcosul” revine vineri pe bancă în Liga I, chiar împotriva echipei care l-a dat afară de la Dinamo în februarie 2017.

În calitate de manager la FC Voluntari, Ioan Andone a fost solicitat să salveze corabia ilfovenilor de pe marginea terenului. Primul adversar e însă Concordia Chiajna, o echipă care îi provoacă amintiri neplăcute.

Unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni români se întoarce în prim-planul Ligii I. La 58 de ani, Ioan Andone va sta mâine pe banca gazdelor în meciul Voluntari – Chiajna, oficial luându-i locul antrenorului fără licenţă Dinu Todoran. Neoficial, „Fălcosul” va fi cel care va lua deciziile importante la o grupare care n-a câştigat nici un meci în actuala ediţie de campionat, aflându-se pe ultimul loc în clasament.

Pentru Andone este şi un excelent prilej de revanşă împotriva celor de la Chiajna. Asta pentru că ultima sa experienţă ca antrenor, la Dinamo în sezonul 2016-2017, s-a încheiat după un meci pierdut de „câini” pe terenul Concordiei. A fost un Chiajna – Dinamo 2-1, în februarie 2017, partidă în urma căreia şefii echipei din „Ştefan cel Mare” l-au demis pe Andone şi l-au adus în loc pe actualul selecţioner al naţionalei, Cosmin Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net