Coronvirusul face selecția la FCSB pentru meciul cu Mioveni

Ultima actualizare:

    Andrei Cordea este unul dintre fotbaliștii infectați cu coronavirusFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Cordea este unul dintre fotbaliștii infectați cu coronavirusFOTO: Sportpictures.eu

FCSB va juca sâmbătă seară, de la ora 20.30, contra CS Mioveni, un meci pe care la începutul campionatului îl trecuse la rubrica ”trei puncte sigure”. Însă, având în vedere ultimele evenimente din tabăra echipei din Berceni, rubrica la care a fost catalogată partida s-ar putea schimba.

Nu mai puțin de 7 jucători, dintre care 5 posibil titulari, sunt în izolare pentru că s-au îmbolnăvit sau sunt suspecți de Covid-19. Aceștia sunt: portarul Cătălin Straton și jucătorii de câmp Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. În plus, întreg staff-ul tehnic, cu excepția preparatorului fizic Neubert au ieșit pozitiv la teste, așa că echipa va fi condusă de pe bancă la meciul cu Mioveni de fostul portar Eugen Nae, adus special la FCSB pentru această perioadă. El a făcut parte în ultimii ani din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, fiind ”împrumutat” la echipa prietenului său Gigi Becali până trec toate problemele cu boala.

De altfel, patronul FCSB, care este total anti-vaccin, a oferit și explicația pentru care jucătorii săi s-au îmbonăvit pe capete. După cum a declarat, el nu le-a interzis jucătorilor săi să se vaccineze, dar le-a ”propovăduit” motivele aflate de el din diverse surse pentru care nu ar trebui să se injecteze. ” Nu sunt stăpân de sclavi. Nu i-am obligat, fiecare face ce vrea. Ei mi-au cerut părerea, să le explic de ce am spus că vreau să mor decât să fac vaccin! Nu vă mai zic și vouă ce le-am răspuns. Oamenii fac ce vor, numai că ei au înțeles de ce nu mă vaccinez eu. Nu poate nimeni să ne oblige să băgăm o substanță în noi! Să mă împuște și tot nu fac vaccinul!”, a declarat omul de afaceri la Digi Sport.

Singura veste bună este că Florin Tănase, căpitanul echipei, este din nou apt de joc, la fel ca și Octavian Popescu, așa că ambii vor fi prezenți pe gazon în meciul care va fi găzduit de stadionul din Buzău, deoarece ”Arena Națională” este ocupată de pasionații jocurilor electronice.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net