Cornel Dinu, prima ieşire din spital după operaţia pe cord!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cornel Dinu a “respirat” pentru prima dată aerul din “Ştefan cel Mare”, după ce timp de mai mult de o lună a petrecut-o la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Problemele sale probleme cardiologice au apărut în luna iulie când a suferit un infarct miocardic acut şi i-a fost montat un stent. După ce a fost ţinut sub supraveghere medicală, la data de 12 august a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

"Sunt pe picioare după ce am trecut un pas foarte greu. Nu a fost o intervenţie uşoară. Gândurile au fost puţin de teamă umană, nu credeam că mi se va întâmpla şi mie. Îl mai văzusem pe domnul doctor operând pe cord deschis în 2000", a povestit "Mister" la Pro TV.

Cum totul a decurs bine şi "Mister" a urmat cu stricteţe tratamentul, joi seara, medicul care se ocupă de cazul său, Şerban Brădişteanu, i-a făcut o surpriză de proporţii.

Cum la doar câţiva metri de spitalul unde este internat se află arena Dinamo, iar roş-albii aveau meci cu Poltava, după ce a urmărit prima repriză de la geamul rezervei sale, doctorul a venit cu propunerea: "Mergem la stadion!".

Însoţiţi de fiul oficialului dinamovist, Corneluş, cei trei au luat loc la oficială. După partidă, "Mister" a părăsit arena, vizibil slăbit din cauza operaţiei l-a care a fost supus, şi trist, în urma eliminării.

"Ce să fac în spital, am stat destul. Domnul doctor m-a scos la plimbare şi trebuia să merg", a spus "Mister", îndreptându-se către rezerva sa de la secţia de cardiologie.

A fost operat la 12 august

Cornel Dinu a avut un plin de probleme de sănătate. Măcinat de boala soţiei, care suferă de o boală gravă şi a stat mai mult prin spitale, "Procurorul" s-a izolat de cei din lumea fotbalului, apariţiile sale la club fiind foarte rare.

În ultima perioadă, însă, Dinu reîncepuse să treacă pe la club şi chiar îl ajuta cu sfaturi şi indicaţii tactice pe antrenorul principal al echipei, Liviu Ciobotariu.

A venit însă infarctul miocardic suferit în luna iulie, iar apoi operaţia pe cord la care a fost supus la 12 august, şi colaborarea s-a întrerupt pentru o perioadă.

Va mai rămâne o perioadă în spital

Cornel Dinu va mai rămâne internat întrucât, deşi este bine, trebuie să urmeze riguros programul de recuperare fizică şi tratamentul.

Şerban Brădişteanu a susţinut că în acest moment exerciţiile de recuperare fizică şi tratamentul medicamentos sunt foarte importante.

Dinu a părăsit spitalul pentru 40 de zile

simeon stalpnicul png

"Avem aici sală unde face exerciţiile fizice de recuperare. În plus, merge foarte mult pe jos, are un regim alimentar special şi medicaţia adecvată. Vreau să fiu sigur că respectă cu stricteţe aceste etape importante de recuperare. Acasă, ştiţi cum este omul, primele zile mai conştiincios, apoi devine mai relaxat, mai ales dacă se simte bine, şi mai sare peste program", a explicat Brădişteanu.

Medicul spune că vrea să-l trimită pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, din spital direct la serviciu. "Vreau să-l trimit de la spital direct la serviciu", a afirmat Brădişteanu pentru Mediafax.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net