Cornel Dinu, aniversare tristă în spital

Ultima actualizare:

Ziua de naştere a lui Cornel Dinu ar fi trebuit să fie motiv de bucurie nu numai pentru fostul mare fotbalist al lui Dinamo, ci şi pentru toţi suporterii formaţiei din „Ştefan cel Mare".

Numai că decorul în care „Mister" va aniversa cele 63 de veri este unul mai mult decât trist. „Procurorul" a fost internat în urmă cu două săptămâni la Spitalul Floreasca, din cauza unui infarct suferit acasă.

Aflat la Reanimare, în aşteptarea datei la care va fi operat pe cord deschis, lui Cornel Dinu nu i se permite să primească foarte mulţi oaspeţi. Nu vor lipsi însă soţia Silvia şi nici fiul Corneluş.

Femeia de 62 de ani este şi ea suferindă, însă se tratează la domiciliu. Acesteia i s-a amputat piciorul stâng, în urmă cu un an. Pe lângă cei mai apropiaţi membri ai familiei, la Dinu va mai veni şi preşedintele CA al „câinilor", Nicolae Badea.

„Eu vorbesc cu Cornel la telefon în fiecare seară. De ziua lui, cu siguranţă o să-i fac o vizită. Totuşi, medicul care se ocupă de dânsul nu permite prea mulţi musafiri", a afirmat Badea.

Din păcate pentru „Mister", jucătorii lui Liviu Ciobotariu nu prea se gândesc la inima slăbită a celui care ocupă funcţia de administrator delegat.

La meciul cu Varazdin, din Liga Europa, pe care „Procurorul" l-a urmărit de balconul Spitalului Floreasca, „câinii" au fost egalaţi de la 2-0. Astfel, returul de joi, pe care Dinu îl va urmări la TV, de la Reanimare, s-a transformat într-unul cu grad ridicat de periculozitate pentru inima lui „Mister".

Citeşte şi:

Dinu, la un pas de moarte!

EXCLUSIV! Cornel Dinu: «Am trecut peste depresie»

Cornel Dinu face perfuzii 4 ore pe zi!

Prima declaraţie a lui Cornel Dinu, după externare: «Aş vrea să plec din ţara asta oribilă!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net