Copos şi-a «ţepuit» iar jucătorii!

Ultima actualizare:

Rapid a încasat 70.000 de dolari pentru că a jucat în Antalya finala Cupei amicable Kadyrov, organizată de patronul lui Terek Groznâi, iar patronul George Copos a promis că va împărţi cu jucătorii cel puţin un sfert din această sumă care a venit neaşteptat, adică minimum 17.000 de dolari.

Banii pe care i-a primit Rapid erau suficienţi pentru a-i motiva pe jucători, dar şi pentru a plăti cantonamentele din această iarnă, dar boss-ul de la Ana s-a lăcomit din nou demonstrând încă o dată că de la vorbă la faptă e drum lung când vine vorba de bani.

Confirmarea a venit de la unul dintre jucătorii Rapidului, care a dezvăluit joi, după revenirea în ţară, cât din această sumă au primit până la urmă jucătorii.

"Copos ne-a dat doar câte 300 de dolari, nu ne-a împărţit cei 70.000 de dolari câştigaţi de noi la Cupa Kadîrov! Dar nu ne-am supărat. Aşa e dânsul. Ne-am obişnuit. Poate ne bagă salariile în întregime, a declarat amuzat fundaşul portughez Rui Duarte, unul dintre oamenii "ţepuiţi" de finanţator.

Închiriază doar bucăţi din stadion

FC Rapid trebuie să semneze în aceste zile noul contract de închiriere a stadionului Giuleşti, pentru ca echipa să aibă unde să joace în retur, dar la negocieri, conducătorii clubului au şocat prin cererea lor.

Practic, George Copos a afirmat că nu are nevoie de tot stadionul, ci doar de vestiare, duşuri, culoare, teren de joc şi tribuna oficială. Restul spaţiilor, inclusiv cel unde până nu de mult era fan shop-ul echpei, poate fi închiriat altcuiva. În aceste condiţii, giuleştenii se pot trezi la stadion cu un super market, o farmacie sau chiar un fast food.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net