Copos e istorie de săptămâna viitoare!

Ultima actualizare:

    George Copos
George Copos

Click! a scris în exclusivitate în urmă cu o lună de zile că afaceristul piteştean, Virgil Dumitru, va prelua o parte importantă din acţiunile Rapidului de la George Copos. Acest lucru este foarte aproape să se întâmple şi a fost recunoscut public, în premieră, de antrenorul echipei.

Marian Rada a vorbit ieri despre situaţia tensionată şi incertitudinile din Giuleşti, dar, surprinzător pentru toată lumea, a dezvăluit ceea ce s-a vehiculat de mult, dar era la nivelul de speranţă. Copos pleacă de la Rapid şi-i lasă locul actualului membru al Consiliului de Administraţie, Virgil Dumitru.

„Am auzit că săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul. Sunt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Domnul Copos nu ne-a anunţat oficial că se retrage de la club, dar mâine, (nr. azi), la antrenament, echipa va avea o întâlnire cu Virgil Dumitru. El ne va comunica concret ce se va întâmpla în continuare. Domnul Copos nu mai poate. Are probleme mari la firmele sale", a afirmat, sincer, Marian Rada, care a dat din casă tot ce s-a discutat în Giuleşti în aceste zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net