Copos: «Dau Rapidul pe 1 leu!»

Ultima actualizare:

    George Copos
George Copos

Cu toate că se apropie Crăciunul, nu 1 aprilie, George Copos se ţine de farse! Căci altfel nu se poate interpreta anunţul lui de a vinde Rapidul în schimbul sumei de 1 leu. Copos a mai spus de câteva ori în ultimii cinci ani că vrea să dea clubul, însă de fiecare dată a renunţat, chiar dacă mai mulţi oameni de afaceri i-au făcut oferte financiare tentante.

„Sunt dispus să cedez clubul în schimbul unui leu oricui este dispus să preia echipa şi să o finanţeze", a scris George Copos pe blogul său, la o zi după victoria contra formaţiei lui Porumboiu.

„Ceea ce am văzut la meciul Vaslui - Rapid este o întâmplare din altă lume, care nu e a mea şi în care nu mă mai regăsesc. Nu mă mai ţin nervii să cred că practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc", a mai precizat Copos în mesajul prin care le transmite rapidiştilor că echipa este de vânzare.

„Am hotărât să mă retrag de la Rapid. Anunţ public că sunt gata să cedez participaţia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 LEU, oricărei persoane care este dispusă să preia acţiunile si finanţarea Rapidului", a mai precizat fostul vicepremier, care a ţinut să le mulţumească jucătorilor, lui Răzvan Lucescu şi suporterilor.

Dincolo de ideea de a da echipa pentru un leu, clubul are în spate datorii de aproape 30 de milioane de euro, către bugetul de stat, către Taher şi asociaţi.

Valvis: «A refuzat 6 milioane de euro de la mine!»

Fost acţionar minoritar la Rapid, Jean Valvis, susţine că echipa va rămâne încă mulţi ani la Copos.

simeon stalpnicul png

„Îl mai crede cineva că vrea să vândă, după ce a mai spus asta de vreo 3-4 ori? În 2006 i -am pus pe masă şase milioane de euro cash şi i-am zis că urma să investesc 35 de milioane într-un stadion de cinci stele pentru Rapid şi tot n-a vrut să vândă pachetul majoritar! Echipa e jucăria lui şi nu va renunţa prea curând la ea", a spus Valvis pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net