Contra pleacă de la Petrolul?

Ultima actualizare:

Cosmin Contra, antrenorul care l-a înlocuit pe Mircea Rednic în iarnă şi care e aproape să ducă echipa în cupele europene, era foarte nemulţumit la finalul jocului. Fostul internaţional a afirmat chiar că dacă unele cerinţe nu-i vor fi îndeplinite, va pleca de la Petrolul la finalul acestui sezon. "Poate nu voi mai fi nici eu din vară. Sunt supărat pe anumite lucruri şi dacă nu se schimbă din vară, nu voi rămâne", a fost declaraţia care i-a băgat în şedinţă pe conducătorii galben-albaştrilor.

Totuşi, performanţa echipei nu este una de neglijat. După ani în Liga a II-a în care s-a salvat la mustaţă de faliment, Petrolul s-a calificat pentru a patra oară în istoria ei în finala Cupei României. Prima dată a fost în 1952, când a pierdut în faţa CCA, scor 0-2, apoi în 1963, când a câştigat trofeul după un joc cu Siderurgistul, scor 6-1, şi ultima dată 1995, când a câştigat la penaltyuri în faţa Rapidului, după un meci învăluit în scandal.

De asemenea, în cazul în care la finalul sezonului Petrolul va ajunge în Europa, ar fi pentru a zecea oarã în istoria clubului când se întâmplă asta, ultima prezenţă datând din stagiunea 95/96 a Cupei Cupelor.

Finala e la 1 iunie, pe Arena Naţională

Ultimul act al Cupei României se va juca la 1 iunie, pe Arena Naţională, deşi niciuna dintre combatante nu e din Bucureşti. Cosmin Contra a declarat că dacă nu va câştiga trofeul, atunci a jucat degeaba. "Nu e performanţă că ne-am calificat în finală, doar dacă vom câştiga trofeul ar fi", a spus antrenorul Petrolului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net