Contra: "Dinamo când are penalti clar nu se dă"

Ultima actualizare:

    Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu

Cosmin Contra a anunţat că echipa sa nu merita să pairdă derby-ul cu Steaua, 1-2, mai ales că dinamoviştii nu au primit un penalty clar.

"Mă aşteptam să intrăm greu în meci. Ei au marcat la singura ocazie avută în prima repriză. Apoi am intrat în joc şi am avut 2-3 ocazii. Repriza a doua am început-o foarte bine, ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Îi felicit pe jucători pentru că au muncit, au alergat, dar echipa care a avut mai multă linişte la acest meci a câştigat. Cu acest rezultat este foarte greu să ne mai gândim la titlu, vom încerca să luăm fiecare meci în parte. Nu ştiu dacă merita Steaua să câştige. Au fost două momente critice, unul când au intrat primii doi suporteri pe teren, eram pe val şi minutele alea era bine să nu fie pierdute. Al doilea moment critic a fost la penaltiul lui Patrick Petre. Eu îmi doresc să se fluiere penaltiuri şi pentru noi, să mi se dea ce am. Cu cinci puncte poate vorbeam altceva acum. Eu nu am ce să vorbesc cu domnul Istvan Kovacs, eu vreau să mi se dea ce am. Dinamo când are penalti clar nu se dă", a spus Contra.

Cosmin Contra a anunţat că nu a fost impresionat de adversar: "Am văzut o Steaua la fel, o echipă bună, cu sclipiri ale lui Alibec, dar Steaua nu a făcut o fază care să ne lase mască, în niciun caz. Nu meritam să pierdem acest meci".

Antrenorul nu ştie dacă va semna sau nu prelungirea contractului.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net