Continuă coșmarul lui Ronaldinho: e reținut în continuare, după 5 luni

ronaldinho.jpg

Ronaldinho a fost arestat la 7 martie în Paraguay
Ronaldinho a fost arestat la 7 martie în Paraguay
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Coșmarul brazilianului Ronaldinho continuă. Reținut de la începutul lunii martie în Paraguay, el rămâne în continuare în arest la domiciliu la cel mai luxos hotel din capitala țării.

O instanţă din Paraguay a respins cererea de eliberare a fostului fotbalist Ronaldinho, 40 de ani, care este reţinut de patru luni pentru utilizare de documente de identitate false. O anchetă a fost deschisă în cazul fostului fotbalist al echipelor Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain pentru presupusele sale legături cu o reţea care operează în domeniul jocurilor de noroc şi pentru folosirea de paşapoarte falsificate. Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Assis Moreira, au fost reţinuţi la 6 martie pentru utilizarea de paşapoarte falsificate în Paraguay.

După ce au stat 32 de zile într-o închisoare de stat, cei doi bărbaţi au fost mutaţi într-un hotel din centrul Asuncionului, amenajat ca închisoare temporară pentru ei, în aşteptarea procesului. Ronaldinho şi fratele lui au făcut apel la decizia de reţinere, însă fără succes. Pentru eliberarea din închisoare, ei au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, câte 800.000 pentru fiecare.

Aproximativ 18 persoane au fost deja arestate în legătură cu acest caz, majoritatea oficiali ai serviciilor de imigrare şi poliţişti.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1