Condiţia lui Mulţescu: fiul, antrenor cu portarii!

Citeste tot despre: 

Florin Tene a fost cel care i-a instruit pe Bălgrădean şi compania, dar de luni, când va fi reunirea lotului, portarii vor intra pe mâna lui Cătălin Mulţescu.

Situaţia staff-ului e încă neclară. Nu există oficial un preparator fizic, Yuksel Yesilova, dat ca sigur la Dinamo ar putea ajunge la ruşii de la Kuban Krasnodar, iar cel care se ocupa de pregătire până acum, Constantin Niculae a fost demis joi. Explicaţia: jucătorii nu au rezistenţă fizică! În schimb, antrenorul cu portari e stabilit. Cătălin Mulţescu va fi în locul lui Florin Tene, care şi-a reziliat amiabil acordul. De fapt, instalarea lui Mulţescu junior a fost condiţia tatălui său pentru a prelau Dinamo.


Mai mult, va fi prima dată când cei doi vor lucra împreună, până acum tehnicianului de 61 de ani fiindu-i refuzată cererea. De fapt, în despărţirea sa de Gaz Metan, fostul său club, a contat mult şi acest aspect. "Nu am fost de acord ca băiatul lui să fie antrenor cu portarii, nu am vrut să amestecăm lucrurile", au explicat şi oficialii medieşeni.

Cătălin Mulţescu a apărat de-a lungul carierei la echipe ca Astra, Jiul, Petrolul sau Ceahlăul, iar în străinătate a evoluat la Zimbru Chişinău.

loading...
Loading...